Sponsoring & Publiciteit

Het hoofddoel van “The Botanist” Limburg Classic Golf Cup 2016 is de fundraising voor goede doelen. Voor dit top class evenement is de organisatie op zoek naar sponsoring.
Hieronder vindt u een overzicht van de diverse sponsorformules.
Elke sponsor ontvangt een factuur voor sportsponsoring (100% aftrekbaar).
De hieronder vermelde bedragen zijn exclusief BTW.

BASISPAKKET : € 700 EXCL. BTW
• Deelname aan de golfwedstrijd met een ploeg van 4 spelers.
Dit bedrag omvat: ontbijt, greenfee, attentie bij de tee-off, versnaperingen en verfrissing na hole 9, een fles champagne per ploeg op hole 19 en doorlopend buffet.
De ploeg speelt onder uw naam of de naam van uw bedrijf. Deze naam wordt vermeld op het scorebord en eventueel op de prijsuitreiking.
De spelers mogen max. handicap 36 hebben voor starttoelating op Limburg Golf & Country Club.
OF
• deelname 6 niet-golfers: incl. het ontbijt, golfinitiatie in Houthalen, golfwedstrijd te Hasselt, verplaatsing met bus, puttingwedstrijd, glas champagne op hole 19 en een doorlopend buffet.
• Alle deelnemers ontvangen een welkomstgeschenk en maken kans op prachtige prijzen van de golfwedstrijd (voor de golfers) of van de golfinitiatie (voor de niet-golfers).
• Vermelding van logo en adres op de flatscreen in het clubhuis, continu-presentatie.

PLOEG ZONDER SPELERS : € 500 EXCL. BTW

U betaalt voor een onbemande ploeg en ontvangt hiervoor:
• een vermelding met het logo en adres op de flatscreen in het clubhuis met continue presentatie
• een vermelding op het scorebord

UITGEBREIDE GOLFINITIATIE : € 90 PER PERSOON EXCL. BTW
• Uw gasten kunnen deelnemen aan het ontbijt tot 11h en aan het buffet vanaf 14u00.
• Golfinitiatie onder leiding van golfpro. Deze initiatie gaat door in Houthalen.
• Verplaatsing met bus naar de Flanders Nippon Golfclub in Hasselt voor een Texas Scramble golfwedstrijd op de 9 holes baan. Lunchpakket en drank worden voorzien. Er wordt gespeeld in ploegen van 4, waarbij prachtige prijzen te winnen zijn.
• Puttingwedstrijd, eveneens met prachtige prijzen.
• Na afloop een gratis glas champagne.

ENKEL DINER : € 60 PER PERSOON EXCL. BTW
• Uw gasten kunnen deelnemen aan de buffetten vanaf 14u00.

SPONSOR GOLFINITIATIE : € 1.250 EXCL. BTW
• U wordt exclusief sponsor van de golfinitiatie en puttingwedstrijd, die uw naam krijgen (vb. The Botanist Puttingwedstrijd).
• Vermelding van uw naam of logo op alle communicatie die verwijst naar de golfinitiatie of puttingwedstrijd.
• Rond de puttinggreen zal een bord met uw firmagegevens geplaatst worden (de kosten van dit bord zijn inbegrepen).
• U kunt exclusief uw spandoek of vlaggen aanbrengen rond de practice, waar de golfinitiatie doorgaat.
• Als sponsor van de golfinitiatie mag u de prijzentafel van de puttingwedstrijd verzorgen mét expliciete vermelding bij de uitreiking (prijzen te voorzien door de sponsor).
• Deelname van 4 niet-golfers (beperkte golfinitiatie).
• Een gratis fles champagne.

SPONSOR HOLE-VLAGGEN : € 1.250 EXCL. BTW
• Dit houd in dat de vlag die de hole aanduidt op de 18 holes het logo van de sponsor vermeldt, er wordt dan gezorgd voor gepersonaliseerde vlaggen

SPONSOR HOLE IN ONE : € 1.250 EXCL. BTW
• Reeds ingevuld.

PRODUCT PRESENTATIE : € 1.250 EXCL. BTW
• Deze manier van sponsoring vormt de ideale gelegenheid om aan een uitgelezen publiek zeer gericht uw product voor te stellen en er kennis mee laten te maken.
• U krijgt exclusiviteit binnen uw productrange.
• Diverse sponsoring mogelijkheden zijn bespreekbaar:
vb. een promotiestand, productsampling, productdemonstraties,... (al dan niet bemand).
Contacteer ons om de diverse mogelijkheden te bespreken.

HOLE SPONSOR : € 150 EXCL. BTW
• Een publiciteitspaneel op de afslag van een hole + twee publicitaire tees (op dezelfde hole).
• De kost en aanmaak van de publiciteitspanelen en de tees is inbegrepen.

ANDERE PUBLICITEIT
• T.B. Op golfballen, handdoekjes, etc.
Indien u zelf voorstellen heeft voor specifieke sponsoring, aarzel niet ons te contacteren.

Contact: LGCC Wedstrijdsecretariaat

Ingrid Houbrechts