Activiteiten

De golfers spelen een “4 Ball Best Ball” wedstrijd, waarbij elke ploeg van vier spelers over twee flights verdeeld wordt. De score van beide teams wordt achteraf samengeteld om de eindscore te bepalen.
Op het professionele scorebord, zelden gezien in een amateurwedstrijd, kan de tussenstand gevolgd worden.
De spelers worden onthaald met een attentie bij de tee-off, maar ook de prijzentafel, waar we als organisatoren een erezaak van maken, is indrukwekkend. Bovendien ontvangt eenieder, die één of meer BIRDIE’s maakt, een mooi geschenk.
Degene die een HOLE-IN-ONE maakt op hole 15 krijgt een speciale prijs.
De niet-golfers worden eveneens verwend met een GOLFINITIATIE, onder de deskundige leiding van een golfprofessional, en aansluitend een transfer per bus voor een golfwedstrijd op een ‘echte’ baan in Hasselt.
Daarnaast kunnen ze ook deelnemen aan een puttingwedstrijd met prachtige prijzen.
De gastheren-sponsors en genodigden kunnen zich de hele dag ontspannen in het gezellige clubhuis en op het terras met zicht over het terrein.

• Vanaf 14u00 opent het culinair buffet.
• Na de wedstrijd volgt een prijsuitreiking.
• Aansluitend wordt gezorgd voor de ambiance op en rond de dansvloer waar iedereen zich naar hartenlust kan uitleven.
• “The Botanist” Limburg Classic Golf Cup 2016 is een uitstekende gelegenheid om uw (zaken)relaties op een informele, ongedwongen en aangename manier te ontvangen en te verwennen. Desgewenst kan een extra vip-behandeling georganiseerd worden.
Voor meer informatie, inschrijvingen of concrete afspraken kan u ons als volgt bereiken:

Contact: LGCC Wedstrijdsecretariaat

Ingrid Houbrechts