Voorwoord

“Mombasa” Limburg Classic Golf Cup 2017 gaat dit jaar reeds voor de 20-ste keer door op de prachtige baan van de Royal Limburg Golf in Houthalen.

Deze 20ste editie wordt zonder meer een bijzondere editie.
De prijzentafel zal nog indrukwekkender zijn en er zullen dit jaar twee wagens te winnen zijn bij een hole in one, één op Hole 6 en één op Hole 15.

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen als sponsor of als gast. Mis deze 20 editie zeker niet!
De mogelijkheden tot sponsoring zijn veelvuldig en de leden van Rotary Houthalen Midden-Limburg staan garant voor een hoogstaand evenement.
U kan inschrijven op de website door de bestelbon in te vullen, of gewoon een kort mailtje sturen naar limburgclasicgolfcup@gmail.com.

Namens alle leden van de Rotary Houthalen Midden-Limburg alvast dank voor uw deelname.

Contact: LGCC Wedstrijdsecretariaat

Ingrid Houbrechts