Voorwoord

“Luco” Limburg Classic Golf Cup 2018 gaat dit jaar reeds voor de 21-ste keer door op de prachtige baan van de Royal Limburg Golf in Houthalen.

“LUCO” Limburg Classic Golf Cup 2018 is een van de weinige ‘extern georganiseerde’ wedstrijden die georganiseerd worden op het terrein van de Royal Limburg Golf, uitgeroepen tot het beste terrein van BelgiĆ«. Daarenboven werd het terrein dit jaar op diverse holes aangepast zodat de spelers extra uitgedaagd worden.
Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen als sponsor. De mogelijkheden tot sponsoring zijn veelvuldig en de leden van Rotary Houthalen Midden-Limburg staan garant voor een hoogstaand evenement.
Namens alle leden van de Rotary Houthalen Midden-Limburg alvast dank voor uw deelname.

Contact: LGCC Wedstrijdsecretariaat

Ingrid Houbrechts